La Natura

LA NATURA

Lluny del brogit de la ciutat, surto a passejar, m’aturo gairebé a cada pas, miro, admiro i contemplo cada detall, com més m’hi fixo més em captiven els colors, formes i olors dels éssers que l’habiten.

Des del silenci, centrant-me en el que em crida l’atenció, em quedo bocabadada davant de la seva bellesa. El temps no compta i la resta de l’espai desapareix, la meva ment es calma i puc viure i gaudir plenament d’aquest instant.

Obro tots els meus sentits, per tal de percebre’n la seva Essència, cada cop m’hi sento més a prop i la visc amb més intensitat.

Penso que en cada una de les seves Creacions hi ha escrit el misteri de la Vida.

Diuen que La Natura és sàbia… i em sembla del tot encertat. Per això considero que és important aprendre a valorar-la, respectar-la i escoltar-la, sobretot, quan a través del nostre cos ens demana que ens parem, Ella sap bé el que necessitem i ens parla de Salut.

Gràcies a la pràctica de la relaxació i la meditació he descobert que l’Ànima de La Natura, igual que la nostra pròpia i la de tot els nostres companys i companyes de Camí, batega amb força dins nostre.

Val la pena aturar-se, escoltar i sentir!

CAM02585

3 pensaments sobre “La Natura

  1. Para mi, es la explicación màs sencilla de la exsitencia de Dios… alcanza con mirar y percibir..!!

    M'agrada

  2. Preciós escrit Mercè,

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close