Soroll de telers al Festival EDGE Milà

Projecte Teixidores

18194739_767526716755683_5107918707258591111_n

Artescena Social de Cardedeu participa amb l’espectacle  SOROLL DE TELERS al Festival EDGE a Milà del 10 al 14 de maig.

El Festival EDGE “oltre le barriere” (més enllà dels límits) del 10 al 14 maig al PACTA dei TEATRI a Milà,  proposa aquest any una edició amb un protagonisme més rellevant de les dones, més enllà dels límits de qualsevol gènere teatral, social i humà.

Dues estrenes nacionals a Itàlia, es presenten: SOROLL DE TELERS d’Artescena Social de Cardedeu (Barcelona), estrenat al Cecuca al 2015, participa al Festival per parlar de drets laborals i dones, per proposar un teatre comunitari i d’integració generacional; i LE SEDIE (les cadires) un work in progress sobre la violència de gènere en el qual artistes, actrius-preses i ciutadanes s’uneixen per donar visibilitat i  veu a les dones que han patit i pateixen la violència de gènere. Dins del Festival, un EDGE workshop sobre…

View original post 62 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close