Plantejament professional i resultats

Més de 25 anys d’experiència professional i formació continuada dedicats a la comprensió i l’ajuda de la persona en la seva globalitat individual i en relació al seu entorn.

Un treball en el que he tingut present les diferents dimensions de la persona i que m’ha permès aprofundir en el coneixement de l’ésser humà, la comprensió del seu patiment, la integració de diferents estratègies per ajudar-lo, la millora progressiva de l’eficàcia en els resultats que porten de camí cap a una vida més plena, saludable.

Diapositiva1

Cadascú de nosaltres és un ésser únic i irrepetible amb possibilitats de creixement personal i desenvolupament de diferents potencials.

Diapositiva2

La nostra relació amb el món i amb els altres pot esdevenir mútuament enriquidora.

Diapositiva3

Tenim un bagatge i portem una motxilla que pot ser lleugera i permetre’ns avançar en el nostre camí o bé portar massa pes. Per aquest motiu cal també tenir en compte si podem viure el present amb intensitat o si pel contrari vivim atrapats en els fets del passat que ens condicionen i/o en les preocupacions pel futur que ens espera.

merceclosmuntsant@gmail.com

Demanar ajuda a vegades costa, però és important ser conscients que tenir cura de nosaltres mateixos ens pot proporcionar benestar a nosatres i també al nostre entorn.

merceclosmuntsant@gmail.com
667289012

7889 - MERCÈ CLOS MUNTSANT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close