El valor de ser dona i la valentia de ser mare

Gràcies a totes les besàvies, àvies i mares que han tingut la valentia de tirar endavant un embaràs, de donar a llum, de tenir cura de nous éssers humans que prenen vida en cossos remenuts que van creixent de mica en mica.

Vida que regala Vida.

Amor Incondicional des del primer instant fins a l’últim, tant si dormen per les nits com si es desperten en plena matinada, en els moments bons i en aquells que fan patir.

Gràcies a totes aquelles dones que estimen els seus fills amb bogeria.

Gràcies també a totes les persones de l’entorn que acompanyen als infants al llarg del seu desenvolupament oferint-los la seva estimació, caliu i saber dins de l’àmbit familiar, en l’àmbit educatiu, en el social i més endavant en el laboral.

A totes les persones que aposten per altres persones i les ajuden a créixer, a creure en elles mateixes, a trobar les seves pròpies ales per poder emprendre el vol des de la seva llibertat i la seva responsabilitat.

A les que aprenen a lluitar per elles mateixes, a les que tenen la valentia de vetllar pels seus drets i pel drets de la comunitat a la qual pertanyen.

Per totes les persones que són motiu d’esperança i de nova llum en el món amb el seu testimoni, oferint el millor d’elles mateixes. Exemples de superació personal que han sabut estimar, que han après a ser generoses amb elles mateixes i amb les persones que les envolten.

A totes elles aquest petit homenatge i els meus millors desitjos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close