Ànima d’Artista

Amb en David Méndez Molina a l’Exposició ArtísticaMENT

Vaig conèixer al David pintant. Sempre he admirat la seva obra. Fa poc vaig coincidir amb ell en el tren i em va convidar a veure els seus quadres a l’Exposició ArtísticaMENT organitzada pel Club Social Torrassa a la Biblioteca de Llinars del Vallès. Estarà exposada allà fins al 31 d’octubre. Val la pena anar-los a veure. No us els perdeu!

En el folletó de propaganda que em va donar explica que des de petit li ha agradat pintar i que a mesura que s’ha anat fent gran cada cop ha gaudit més de les seves pintures i no ha deixat de formar-se en aquest àmbit.

La seva obra traspua sensibilitat, color i bellesa. Pintures creades des de la seva passió i des de l’ànima.

Tal i com ell mateix escriu:

L’art m’ha sanat la vida i m’ha ajudat en el meu creixement personal. La meva pintura és un sentiment personal i creatiu cap a la recerca dels colors i la forma

De l’11 al 27 d’octubre participa, juntament amb molts altres artístes de Cardedeu, en l’exposició del 11 al 27 d’octubre a la capella Sant Corneli de Cardedeu dins del Cicle del Cardoterror.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close