Un 2021 acabat d’estrenar

Avui, fa unes hores, tot just he sortir a fora he enlairat la vista per gaudir d’un cel magníficament pintat de colors que m’enamoren. N’he fet fotografies, les primeres de l’any. Aquest mateix paissatge que m’envolta ja fa anys que el miro, però que mai és igual. El to de la llum que l’il·luminava avui m’ha semblat molt especial.

M’ha convidat a seguir reflexionant sobre el 2020 que s’ha acabat fa poc i l’any que acabem d’estrenar. Comparteixo amb vosaltres l’enllaç amb el meu article que gira al voltant d’aquest tema amb el desig que pugui ser d’utilitat:

Feliç 2021 us desitja Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant

667289012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close