Entre roses i un microrelat

Amb un microrelat i algunes fotografies us desitjo Feliç Sant Jordi i Santa Jordina

M’encanta viatjar. M’agrada tant que ni tant sols la pandèmia m’ha pogut aturar. Tinc el privilegi de ser una ànima viatgera lliure. No necessito cap justificant per desplaçament per moure’m d’un lloc a l’altre. I això que duc un vestit vermell que es podria veure de molt lluny, si no fos, per la meva mida. El que més m’apassiona és lliscar, talment com si d’un tobogan es tractés, pel tel suau de les teves venes.

Ànima viatgera apassionada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close