Teràpia i Tallers. Noves propostes.

19 de maig de 10 a 12 del matí taller:

“Construïnt una autoestima sana”

La pandèmia ha plantejat nous reptes, situacions complicades, moments de malestar, preocupació, estrés, estat d’ànims baixos, angoixa, pors i cansament.

Per aquest motiu, per una banda, plantejo sessions terapèutiques individuals i familiars en un ambient acollidor i agradable.

I per altra, ofereixo un cicle de tallers de grups reduïts amb l’objectiu de tractar temes que ens permetin tenir cura de nosaltres mateix@s, de la nostra salut, del nostre benestar psicològic d’una forma amena i creativa. Cada taller és independent de l’anterior i s’hi pot apuntar qualsevol persona adulta interessada en el tema. El plantejament és flexible, s’adapta a les necessitats del grup.

Per tant, davant de les dificultats del moment actual podeu escollir una modalitat més individualitzada o bé en grups reduïts per poder plantejar les vostres inquietuds i esvair les vostres preocupacions.

El proper dia 19 de maig pel matí tindrà lloc el taller: “Construint una autoestima sana” amb l’objectiu de plantejar diferents eines que permetin avançar en el  camí cap a l’auto coneixement, l’autoconfiança i la seguretat personal. Tractarem l’autoestima com a base del creixement personal i del benestar en la relació amb nosaltres mateix@s i el nostre entorn.

Podeu obtenir més informació, demanar hora de visita i/o inscripció als tallers a través del meu correu electrònic merceclosmuntsant@gmail.com o bé telefonant al 667289012. També podeu consultar informació sobre les meves especialitats i seguir l’actualitat dels meus serveis visitant la resta d’apartats de merceclosmuntsant.blog.

Les sessions tenen lloc en un entorn privilegiat que permet escollir la comoditat de l’espai interior acollidor de la meva Consulta o bé l’entorn natural que l’envolta per a fer sessions a l’aire lliure segons les prioritats del moment. Per conèixer la meva ubicació podeu posar l’adreça de Can Suari s/n Cardedeu al Google Maps o clicant el següent enllaç: https://goo.gl/maps/iKUFG3NZXdA2

Sempre seguint les mesures de seguretat d’acord amb la normativa vigent en relació a la situació de la pandèmia.

Mercè Clos Muntsant

Psicòloga Col.7889

Consulta de Psicologia Sanitària a Cardedeu

667289012

merceclosmuntsant@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close