La sal de la vida

Un recorregut llarg de temps difícils necessita ser compensat per moments que aportin guspires d’alegria a la nostra vida. Obrir els ulls a la realitat que ens envolta i poder connectar amb les oportunitats que se’ns ofereixen als nostre voltant a través de diverses activitats ens hi poden ajudar.

La música, el ball, la pintura, el teatre i totes aquelles activitats que ens permeten vibrar alt tant a nivell individual com col·lectiu, tant com a actors com a espectadors. La màgia del qui crea i que permet el gaudi d’altres. Les notes musicals que prenen vida. La veu de qui canta i commou l’ànima dels qui l’escolten. El cos que balla omplint de bellesa l’espai. Les paraules escrites que fan volar la imaginació i les pronunciades per algú que comparteix els seus estudis i aprenentatges. L’aplaudiment del públic en agraïment quan s’emociona i es distreu de la seva rutina quotidiana.

I en el nostre dia a dia, l’aportació del que ens caracteritza com a essència a cadascú de nosaltres i que pot ser valuosa per als altres.

L’esclat de rialles encomanadisses en una terrassa, alguna copa que s’alça enlaire seguida de la felicitació de qui celebra la vida, l’amor o l’amor de la seva vida. Diverses situacions que mostren les ganes de trobar-nos acompanyats i poder fer vida social.

La mirada de complicitat d’aquelles persones amb qui compartim un tram comú del camí. La frescor d’un cor jove, juganer i alegre. La força volcànica de qui desprèn vitalitat i energia. El batec afectuós de qui es fa estimar de seguida. La serenor de qui sap que després de la tempesta ve la calma. La llàgrima que regalima galta avall mostrant tendresa, empatia i sensibilitat. El somriure d’orella a orella de qui utilitza el sentit de l’humor amb picardia. Una picada d’ullet que convida a continuar interactuant amb el nostre interlocutor. Les paraules sàvies de qui ens acompanya en el nostre procés de creixement personal i dels nous coneixements i avenços que ens permeten evolucionar com a humanitat.

I pel que fa al nostre entorn natural: La bellesa de les plantes, arbres i flors  que han esclatat amb la seva esplendor màxima d’aquesta primavera. L’aigua que corre riu enllà per trobar-se amb les onades d’un mar que evoca aires de frescor i de vacances properes per a moltes persones. Aquests són alguns exemples de la sal de la Vida que aporten salut al cos i a l’ànima.

Val la pena gaudir-ne tant com puguem.

Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant

merceclosmuntsant@gmail.com

667289012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close