Benvolgut 2022… Benvingut!

BENVOLGUT 2022

En el nostre Hemisferi arribes a ple hivern, quan les hores de llum encara son poques, tot i que cada dia podem veure els raig de sol més estona abans no s’acomiada amb les seves postes espectaculars.

En els indrets amb menys contaminació lumínica podem contemplar la lluna i els estels que diuen adéu al 2021 just al toc de mitjanit. Aleshores brindem amb les copes ben enlaire amb els millors desitjos tot i la incertesa del que ens depara la teva vinguda, la qual s’anirà esvaint amb el transcórrer dels dies i de les nits.

Mentre en algunes cases amb llar de foc les espurnes llencen guspires xemeneia amunt podràs descobrir en el nostre cor que qui més qui menys desitja gaudir del caliu humà dels qui més estimem i, si mires bé, dins nostre podràs conèixer els nostres anhels més preuats.

Les mostres d’afecte acostumen a ser les campiones, el top ten del que més felicitat ens aporta: paraules dolces, mirades de complicitat, abraçades, petons, rialles i un munt de somriures, els detalls sorpresa dels més enamorats i quan les situacions ens resulten difícils el fet de sentir-nos acompanyats/des.

Això sí, amb salut. La salut per damunt de tot! Salut per al nostre cos, per a la nostra ment i per al nostre esperit. Salut individual i col·lectiva. Salut per a nosaltres i per al nostre Planeta.

Una bona connexió amb la nostra essència i amb la Natura de la que formem part. Energia i vitalitat per seguir caminant i bon humor per esvair la boira. L’equilibri entre el seny i la rauxa que ens permeten gaudir de la vida amb la sensibilitat necessària de tenir cura els uns dels altres, bones estones per compartir i diversitats en la formes de diversió.

La creativitat, la iniciativa, la capacitat d’adaptació als nous temps i projectes engrescadors seran importants per a la resolució dels reptes que ens han plantejat els teus antecessors i el que tu ens plantegis.

Serà qüestió de continuar aprenent dels grans mestres i mantenir les nostres ments despertes i obertes a la llum que ens puguis aportar, escoltar la saviesa interior des del silenci, la calma, la pau i l’amor, des de la presència i gaudi del nostre present, l’agraïment de les aportacions fruit de les nostres vivències i la confiança en el nou demà.

Ah! I pel que fa als diners hi ha qui diu que no porten la felicitat, però el fet de tenir les necessitats ben cobertes hi ajuda i val a dir que el fet de poder-nos concedir algun caprici també.

Benvingut 2022!!!

Bon Any Nou per a tothom!!!

merceclosmuntsant.blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close