Oportunitats

Oportunitats

La vida ens posa al davant diferents oportunitats per conèixer, aprendre, canviar i créixer. Observar-nos, escoltar-nos i sentir-nos a nosaltres mateix@s i als altres. Donar-nos temps per adonar-nos, percebre, elaborar i integrar. Pensar, reflexionar, analitzar,aprofundir, prendre consciència de la nostra consciència. Aturar el pensament i escoltar-nos en el silenci. Divertir-nos, jugar.

Donar i rebre. Compartir el millor de cadascú, aportacions noves pròpies del que ens fa diferents, aspectes comuns que ens apropen a gaudir de les mateixes aficions. Semblances en el que ens fa més humans, diferències en el que ens fa únics.

Diversitat, flexibilitat, creativitat en els nostres somnis, il·lusions, projectes. Algú que necessita ajuda, el qui para la mà i el qui ofereix el que té. Sinèrgies, sincronicitats, causalitats, coincidències. Esdeveniments que van des del més previsible al més imprevisible.

Una línea del temps en la que hi dibuixem el nostre passat, present i futur. Records dibuixats d’acord amb la nostra memòria selectiva. Vivències actuals, presència en el nostre present. Projeccions a curt, llarg i mitjà termini impregnades d’emocions.

Viatgers temporals amb una motxilla de continguts diferents, dimensions i pesos variables segons el que haguem sabut alliberar i el que haguem desitjar preservar.

La benvinguda als nounats i el comiat dels qui se’n van. Temps de bonança i de dificultats.

Tradicions, saviesa popular, cursos, feines, vacances, noves exploracions, descobertes, reptes.

Art, música, ball, teatre, creacions de tota mena que ens permeten vibrar al so de diferents melodies, imatges i moviments.

Un paisatge o molts en funció de si som més o menys sedentaris o nòmades. Mar i muntanya segons els gustos i condicionants de diferents tipus. Envoltats d’altres éssers vius que vénen i van o gairebé sols com a opció minimalista en aquest planeta que es troba enmig d’un immens univers del que en desconeixem la major part dels seus gran secrets.

Tan si alcem la mirada enlaire per descobrir el que ens volen dir els estels com en cada terròs de terra per conèixer-la millor, que la salut i les ganes de viure ens hi acompanyin amb força, amb energia, amb alegria, amb pau, harmonia, agraïment i amb amor cap a nosaltres, els altres i la vida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close