Sinèrgies. Sembrar des del cor

Com les onades que van i vénen i mouen els granets de sorra modificant el paisatge. Com el vent que acarona les copes dels arbres i s’emporta les fulles cap a un nou destí.

Les paraules dolces, un gest amable, la mirada regalada des del cor, l’acompanyament des de l’escolta, la presència d’ algú que sap estimar mouen i commouen l’ànima de qui les rep.

La Vida es troba en continu moviment. Projectes i il·lusions que van i vénen, que es fan i desfan, alguns d’ells prenen força i forma.

Actuar de cor. Donar vida, fer créixer, crear sinèrgies humanes prescindint de judicis i prejudicis, des d’un amor incondicional capaç de superar barreres. Heus aquí la capacitat de crear de forma constructiva, concedint valor als petits detalls sense perdre de vista la importància de la globalitat del que ja és i la potencialitat del que pot esdevenir.

Apostar pel que es pot arribar a ser, a voltes sense veure’n encara el resultat. Sembrar des del cor permet que de cop i volta pugui emergir en algun racó del planeta, com si es tractés d’un acte de màgia, quelcom que encara no hi era, que conté els ingredients combinats de tal manera que el fa més gran del que eren per separat, que pren sentit i transcendeix més enllà d’ell mateix i  que pot ser una aportació valuosa per a altres.

La confiança en la intuïció, en les pròpies capacitats i les d’altres, una mirada positiva davant de la realitat, la consciència d’éssers que formem part de tot un Univers i les ganes de construir noves oportunitats, la il·lusió de viure noves experiències ens pot ajudar a fer aportacions positives, noves descobertes i a seguir evolucionant com a habitants d’aquest Planeta Terra mentre hi visquem.

La saviesa dels qui ja porten uns quants anys de trajectòria i la sàvia nova dels qui tot just comencen, tenint en compte que cadascú de nosaltres som diferents, de ben segur que des de la bona voluntat i el compromís podem aportar el nostre granet de sorra que enriqueixi el paisatge humà que ens envolta.

Agraïment per a totes aquelles persones que actuen amb estimació pel que fan i  amb ganes d’oferir el millor d’elles mateixes.

Salut i força.

Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant a Cardedeu

merceclosmuntsant.blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close