Carícies d’aigua. La dansa de la Vida.

Les gotes d’aigua d’un núvol es desprenen del Tot del qual en formaven part per caure en forma de pluja fina damunt d’una terra seca que gairebé sembla erma. En arribar acaronen cada un dels seus terrossos i suaument es filtren per les seves esquerdes.

I de mica en mica aquelles gotes d’aigua es fusionen amb la terra, que ja les esperava amb delit, regant-la, hidratant-la. Elles s’hi entreguen oferint-li tot el que porten dins seu, tot el que Són. La terra les acull agraïda i de la seva fusió es genera l’oportunitat d’engendrar noves formes de Vida.

La dansa de la Vida continua així amb els seus cicles portant-nos del Tot a la individualitat, de la individualitat al Tot a través de processos de regeneració, transformació, creació.

En el nostre món d’éssers humans, hi trobem també persones capaces de connectar, d’arribar fins a nosaltres, d’acaronar-nos l’ànima d’una forma suau i amorosa. Cadascuna d’elles amb el seu estil particular. A algunes d’elles potser els és més fàcil fer-ho amb paraules dolces, altres amb el gest, amb la música, amb la dansa, amb la mímica, amb la mirada, amb el regal del seu do, dels seus coneixements o bé des de la seva presència, des de l’acompanyament en silenci.

Des de la seva generositat, talment com si es tractessin de carícies d’aigua, aconsegueixen travessar les diferents capes de la nostra pell, filtrar-se per les diferents cèl·lules fent diana just al centre del cor. Ho sabem perquè ens commou, ens emociona. Quan la sacsejada és prou forta és capaç de trencar cuirasses, de desfer bloquejos emocionals, d’apropar-nos per sentir el caliu mutu, un caliu que ens fa sentir vius, que ens omple, que ens encoratja a seguir endavant.

Quan això succeeix, alguna cosa ens diu que quelcom s’ha transformat dins nostre i que el nostre canvi influirà també en el nostre entorn essent possible contribuir-hi també d’una forma més constructiva i enriquidora. Heus aquí la nostra capacitat de créixer, d’evolucionar i de transcendir més enllà de nosaltres mateix@s.

Heus aquí quelcom que dóna sentit a les nostres vides dins d’aquest Planeta Terra que necessita emmarar-se d’aigua per a continuar vivint.

Gràcies a totes les persones capaces d’oferir carícies d’aigua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close