Art i Medicina

L’art permet la creació, l’expressió i, a voltes, pot esdevenir una pràctica terapèutica de molta utilitat sobretot en la mesura en què ens deixem anar, en què fluïm a través d’ ell i fruïm d’ ell.

Tant artistes professionals com persones aficionades a l’art poden experimentar, observar, aprendre, desenvolupar habilitats creatives i expressar-se a través de diverses tècniques, diferents llenguatges i colors. La varietat queda amplificada i enriquida en la mesura en que cadascú ho fa amb el seu propi estil, únic i diferent al de la resta.

L’art pot prendre un valor transcendent en la mesura en què el volem fer arribar a altres persones. En la seva dimensió social permet comunicar, explicar, reivindicar, transmetre missatges amb diverses finalitats. Ens pot convidar al gaudi dels sentits i alhora a la reflexió tant del qui crea com del qui observa.  

La Filial del Vallès Oriental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Salut de Catalunya i Balears han organitzat una exposició amb el títol “Art i Medecina”en la que hi participen artistes professionals i aficionats.

L’exposició es podrà visitar a la llibreria La Gralla ubicada a la Plaça dels Cabrits, Carrer de Santa Elisabet, 5, Granollers, a partir del dia 20 de setembre i fins el dia 2 d’octubre.

Aquesta exposició recull diverses obres que, segons el seu contingut, es troben distribuïdes d’acord amb varis conceptes relacionats amb diferents especialitats de Ciències de la Salut.

Una exposició variada i rica en conceptes, en el seu ampli ventall d’artistes participants, en tècniques i estils que val la pena visitar tan per les persones amants de l’art com per aquelles que siguin amants de les ciències de la salut o d’ambdues vessants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close