Els millors MESTRES

Exemples de superació personal

Ell tenia 5 anys. Jo en tenia… 25 anys menys que ara! Era el primer nen que atenia treballant per compte propi a Cardedeu.

Fa pocs mesos vaig rebre la seva visita. Em va explicar la seva trajectòria i em va convidar al seu casament.

El regal més gran que et pot fer la Vida a nivell professional és poder conèixer el fruit del treball realitzat, sobretot quan la persona ha aconseguit sobrepassar qualsevol de les espectatives més optimistes que es puguin tenir.

Em va emocionar tot el que em va explicar i també el poder sentir i viure la seva grandesa. La seva generositat permet que hi hagi un retorn social dels seus aprenentatges.

Amb els anys s’ha convertit en un veritable exemple de superació i agent actiu de canvi en el seu entorn quotidià.

Sento un agraïment enorme i estimació cap a ell, a la seva família i a totes les persones que al llarg dels anys han confiat en mi, a les que continuen fent-ho i a les que em donen a conèixer el seu testimoniatge i els seus nous projectes.

És un privilegi la feina que faig. Estic envoltada dels millors mestres amb els qui val la pena compartir espais de Vida sempre enriquidors, plens de caliu i afecte.

Per a cada un d’ells sempre els meus millors desitjos en la continuació del seu Camí!

plomacasament

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close