Demanar ajuda dins l’àmbit terapèutic

Què et puc oferir?

Encara costa, en general, demanar ajuda quan estem patint. Hi ha la idea que el temps ho cura tot, malauradament no sempre és així. El dolor emocional que sentim davant d’esdeveniments durs queda tancat dins fins que el traiem fora d’alguna manera.  Aquest dolor emocional quan es perllonga en el temps es pot convertir en dolor físic i acabar malmetent tant en la salut emocional com física.

Quan tu et transformes es transforma la manera de veure el món, de viure la Vida, apareixen oportunitats que potser ara et poden semblar impossibles i les relacions tant amb les persones que es troben al teu voltant com amb les que vagis coneguent poden millorar considerablement.

Val la pena dedicar-se un temps i vetllar per la pròpia salut.

En situacions difícils és impotant poder conèixer estratègies per empoderar-se i agafar-ne les regnes, adquirir eines de comunicació que permetin millorar les relacions i l’autoestima de cadascú.

D’altra banda, a nivell de relacions, hi ha trucs del llenguatge que permeten aconseguir canvis positius. La comunicació és un art molt útil a nivell social que val la pena poder dominar.

T’ofereixo un espai per a tu i les persones del teu entorn que ho necessitin: relaxat, de màxima confidencialitat, confiança i rigurositat professional.

Trobaràs informació concreta de les meves especialitats visitant la resta de publicacions de la meva web i a la web del Col·legi de Psicòlegs:

http://www.copc.cat/ventanilla-unica/directorio-profesional/7889

Pots posar-te en contacte amb mi per telèfon o per correu electrònic.

Telèfon: 667289012

Correu: merceclosmuntsant@gmail.com

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close