L’ajuda que et puc oferir

Encara costa, en general, demanar ajuda quan estem patint. Hi ha la idea que el temps ho cura tot, malauradament no sempre és així. El dolor emocional que sentim davant d’esdeveniments durs queda tancat dins fins que el traiem fora d’alguna manera.  Aquest dolor emocional quan es perllonga en el temps es pot convertir en dolor físic i acabar malmetent tant la teva salut emocional com física.

Si vols puc ajudar-te a tenir cura de tu mateix@.

El teu benestar és també el benestar dels altres. Quan tu et transformes es transforma la manera de veure el món, de viure la Vida, apareixen oportunitats que potser ara et poden semblar impossibles i les relacions tant amb les persones que es troben al teu voltant com amb les que vagis coneguent poden millorar considerablement.

Puc ajudar també a persones que formen part del teu dia a dia que et fan patir.

En situacions familiars difícils és impotant poder conèixer estratègies de comunicació que permetin millorar les relacions i l’autoestima de cadascú. Et puc ensenyar trucs i trampes del llenguatge per tal d’aconseguir canvis positius. La comunicació és un art molt útil a nivell social que val la pena poder dominar.

T’ofereixo un espai per a tu i les persones que ho necessitin: relaxat, de màxima confidencialitat, confiança i rigurositat professional.

Pots posar-te en contacte amb mi per telèfon o per correu electrònic.

Telèfon: 667289012

Correu: merceclosmuntsant@gmail.com

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close