PRESENTACIÓ

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL MEU BLOG

17884607_1357633887639627_6628528904541688401_n

Em dic Mercè Clos Muntsant, sóc Psicòloga amb més de 25 anys d’experiència professional. Tinc una CONSULTA de Psicologia Sanitària a Cardedeu i ara també a Sant Celoni. Participo en PROJECTES amb finalitats educatives i socials que podreu conèixer a través d’aquest blog. També realitzo PONÈNCIES a grups sobre temes d’interès educatiu, social i terapèutic.

M’agrada poder donar a conèixer el treball que faig i poder compartir amb vosaltres paraules i imatges inspirades en la contemplació de la Natura i en emocions, sensacions i reflexions fruit de les meves vivències personals i de la meva experiència professional.

Podeu veure el meu plantejament professional, metodologia i resultats en la pàgina titulada TREBALL TERAPÈUTIC.

A la pàgina PARLEM-NE? presento vídeos i escrits sobre temes que treballo a la Consulta i que formen part de la meva especialitat.

D’altra banda, difong informació sobre ENLLAÇOS i ESDEVENIMENTS relacionats amb temes de salut, educació, socials i/o culturals sobretot relacionats amb la nostra Vila.

Us animo a que participeu en les meves publicacions amb els vostres COMENTARIS.

Moltes gràcies.

Mercè Clos Muntsant

http://www.copc.cat/ventanilla-unica/directorio-profesional/7889

7889 - MERCÈ CLOS MUNTSANT

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close