L’Art de Comunicar-se. Algunes recomanacions.

HOLA! HI HA ALGÚ AQUÍ?

Com es comuniquen els adolescents? Com ens comuniquem nosaltres amb ells?

L’Era Digital ve carregada de nous reptes tant per als meus joves com per als més grans. El ventall d’opcions que presenten les noves tecnologies és cada cop més ampli i ens obliga a qüestionar-nos aspectes en relació a les situacions que es produeixen que fins fa pocs anys eren inimaginables, tant per a les seves avantatges com per als seus inconvenients en funció de l’ús que se’n faci.

Pel que fa a les situacions de conflicte i de risc: l’addicció a videojocs, el ciberbullying, el sexting i el grooming són realitats que se sumen a l’aïllament social d’aquells qui queden enganxats a pantalles dins d’un espai reclòs de quatre parets i que degraden i/o redueixen la vida social a la seva mínima expressió.

L’Hospital Sant Joan de Déu edita la revista FAROS. Pel que fa a aquests temes es pot consultar l’enllaç: https://faros.hsjdbcn.org/ca/etapa/internet-redes-sociales. Aquí hi podeu trobar diversos articles que parlen d’aquestes qüestions.

És important crear oportunitats per  compartir moments amb els nois i noies en els quals es pugui viure el caliu humà de les trobades presencials.

Una mirada comprensiva, una abraçada calorosa, un somriure juganer i una conversa afectuosa, així com el compartir alguna activitat motivadora per a tots els membres de la família poden ser els millors regals que podem oferir als nois i noies i, en general, a tothom qui formi part de les nostres vides.

Podeu demanar informació sobre la CONSULTA, XERRADES i TALLERS a: merceclosmuntsant@gmail.com o telefonant al 667289012. 

Mercè Clos Muntsant

Psicòloga Col.7889

https://merceclosmuntsant.wordpress.com/perfil-professional/

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close