Dones

DONES

Escrit per a una escena d’un espectacle com a homenatge a les dones i ara compartit i dedicat a totes i tots vosaltres, dedicat molt especialment a persones d’arreu que enfronten la vida amb valentia i amor:

Mares, filles, àvies. Dones, la majoria anònimes i algunes de famoses.

Dones fortes, valentes, decidides que amb el seu exemple han donat un gir a la història,  a la seva, a la nostra.

Dones que donen vida a altres dones i homes; a projectes, a il·lusions; que creen, que transformen, que s’uneixen al vaivé de la vida i que com les onades del mar mouen els granets de sorra transformant el paisatge, que creen sinèrgies al seu voltant capaces de trencar barreres, esquemes; que dansen lliures portant la seva màgia a la vida.

Dones que riuen, que ploren; que cauen i que s’aixequen; que avancen pas a pas en el seu camí.

Dones que fan sentir la seva veu, que transmeten des del silenci. Dones de paraules dolces, gestos amables; dones que regalen la seva mirada des del cor, que acompanyen des de l’escolta; que amb la seva presència amorosa i autèntica commouen l’ànima del qui es troba amb elles.

Dones que saben prescindir de judicis i  prejudicis, amb una mirada valenta, capaces de confiar en elles i en la vida;  que aporten la saviesa d’aprenentatges realitzats a través de l’experiència.

Altres de joves, amb molt recorregut per endavant, que aporten sàvia nova, energia, vitalitat, innovació carregada d’aire fresc i regenerat.

Agraïment per cadascuna d’elles, per cadascuna de nosaltres, per la nostra presència, per aquesta existència que ens permet ser qui som.

(Imatge lliure de drets d’ Engin Akyurt de Pixabay)

Deixa un comentari

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close