Dedicat al nostre vehicle en el Planeta Terra

Estimat cos:

T’estic agraïda per totes les funcions que fas al llarg del nostre viatge junts en aquest Planeta Terra.

Tu em parles de benestar i malestar amb diferents símptomes que vaig aprenent a escoltar i a interpretar. Tranquil, cada cop ens coneixem més i estem més a prop a l’hora de treballar junts en benefici mutu.

La vida ens porta experiències. Experiències que capten els nostres sentits, produeixen sensacions, emocions, pensaments i així anem configurant la realitat entenent-la i interpretant-la a la nostra manera, de forma subjectiva.

Sovint ens cal una bona dosi d’humilitat per  reconèixer els nostres errors, tolerar-los i aprendre’n. De fet gràcies a les experiències, malgrat a vegades siguin doloroses, tenim  oportunitats per transformar els aprenentatges en saviesa. Però això segurament en diverses ocasions és més fàcil de dir que de pair.

A voltes la vida sembla una mena de gimcana plena de sorpreses que no saps ben bé per on et sortirà. I entre el va i ve de les onades que ens sacsegen tu et vas transformant i amb tu em transformo també jo. Així de mica ens anem enriquint mútuament aprenent de l’art de viure.

De tant en tant és bo fer una pausa per escoltar-te, per integrar les nostres vivències i valorar si n’ estem satisfets o bé qüestionar el rumb que està prenent la nostra vida.

A vegades necessitem la guia d’alguna persona que ens acompanyi en aquest procés d’una forma més clara i objectiva, algú que ens ajudi a adquirir noves eines per gestionar millor el que ens passa i/o per continuar avançant en el nostre creixement personal.

Ara que ja portem una certa trajectòria junts he après que val la pena cuidar-nos, respectar-nos i estimar-nos.

Disposada a seguir aprenent i gaudint de la Vida amb tu i els altres:

La  Consciència.

Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant

Imagen de Pexels en Pixabay

2 pensaments sobre “Dedicat al nostre vehicle en el Planeta Terra

  1. Retroenllaç: Tertúlia mental

Deixa un comentari

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close