Aquest divendres dia 30 a les 19 h. a la Biblioteca Marc de Vilalba acció teatral contra la violència de gènere dirigida per Artescena Social


El projecte Les cadires ha viatjat des de Milano fins a Cardedeu. Le sedie amb la direcció de 
Donatella Massimilla s’està representant a les escoles de Milano. Les cadires d’artescena social, amb la direcció d’Olga Vinyals Martori i Noemi Rodriguez Cuadras es representa aquest divendres 29 de novembre a les 19h a la Biblioteca Marc de Villalba. L’objectiu dels dos grups: sensibilitzar, reflexionar i lluitar contra la violència envers les dones. Tindrem entre nosaltres a la Dana Sikorska, actriu de Le Sedie…que compartirà amb Angels Llobet, Lucía Aldabalde, Anna Mª Fort, Alícia Poveda, Antònia Carreras, Àgata Vives, Carles RibesMarc Felipe Perelló,Sara Pérez, Joana Nevado, Inés Fernández, Lola López, Regina Comí, Josep Vives RoigMercè Clos Muntsant, l’acció teatral d’aquest divendes a Cardedeu.

@artescena1

Col·laborant en els tallers previs:

Publicació a Ag La Revista de novembre 2018 en relació a aquesta activitat:

RESPECTE PER DAMUNT DE TOT

El dia 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Les relacions interpersonals haurien d’estar sempre impregnades de RESPECTE per la persona i la seva dignitat. Malauradament hi ha moltes situacions en les que l’ésser humà pateix un menyspreu de la seva vàlua i és sotmès a situacions que el denigren.

En el cas de la violència contra les dones és important tenir en compte a la persona víctima del maltractament i també, en cas que en tingui, de la situació que pateixen els seus fills i totes les problemàtiques que se’n poden derivar.

Com a societat ens cal encara aprendre molt en matèria de Drets Humans, per tant, val la pena que ens hi aturem, hi reflexionem i aprenguem a respondre des de la coresponsabilitat que ens pertoca.

Una bona ocasió per poder-ho fer la tenim el dia 30 de novembre, a la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, a les 19h. es podrà assistir a una acció teatral que Artescena Social realitza dins del seu projecte Les Cadires. Aquest acte es farà amb els objectius de sensibilitzar, reivindicar i recordar a totes les dones que han patit violència, tant aquelles que ja no podran acompanyar-nos com a les que han pogut superar-ho i poden ser un exemple positiu de força i de canvi.

És important continuar treballant perquè les persones ens aprenguem a RESPECTAR  les unes a les altres i a transmetre aquesta manera de relacionar-nos a infants i a joves, sobretot en un període en què, d’acord amb diversos estudis i el que he pogut observar al llarg dels meus 26 anys de professió, la violència de fills a pares va en augment.

Mercè Clos Muntsant

Psicóloga Col.7889

Teràpia, Tallers i Xerrades

667289012

merceclosmuntsant@gmail.com

http://www.copc.cat/ventanilla-unica/directorio-profesional/7889

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close